zęby

Węgiel aktywny w kosmetyce — właściwości i zastosowanie
Uroda

Węgiel aktywny w kosmetyce — właściwości i zastosowanie

Węgiel aktywny znany jest przede wszystkim z właściwości wspomagających układ trawienny człowieka, jednak w ostatnich latach znalazł on bardzo szerokie zastosowanie również w przemyśle i branży kosmetycznej. Ten naturalny produkt dostępny w każdej aptece ma właściwości bakteriobójcze i silnie oczyszczające.

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close